Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

På beställning

Publicerad 2015-11-09 12:38:00 i Jennys projekt - beställningar,

Det händer då och då att jag skapar hantverk på beställning. Här kommer en liten kavalkad med några av de saker jag skapat genom åren till släkt,vänner och bekanta innan jag startade eget företag.
 
Sommaren 2010 köpte jag en väska på en auktion i Sottunga. I väskan låg 16 härvor grovt ullgarn som nystades upp till 32 nystan. (Idag har jag bara 2 nystan kvar av garnet.) Av garnet virkade jag en väska åt mig själv som jag fortfarande har kvar men jag fick även beställningar på några väskor.
 
Den här var den mest avskalade varianten av väskorna som jag virkade.
 
 
Under 2011 började jag att virka figurer av olika slag. Det började nog med att jag ville virka en hjärtekatt till Hjärtekattens insamling.
 
Jag virkade bl.a. en pingvin som var konstruerad så att den var öppen på framsidan med specialmått för att inrymma beställarens mobiltelefon. Grodorna har jag gjort utan särskilda mått efter egen inspiration.
 
 
Under 2011 virkade jag ett par ljusblå babyconverse med detaljer i vitt och svart.
 
Under sommaren samma år stickade jag benvärmare åt två barn. Det ceriserosa paret är stickat i resårstickning hela vägen. Det ljusrosa paret har resårmudd upptill och nertill och är däremellan stickat i mosstickning. 
Något som jag ofta virkar, inte bara på beställning, är plädar i olika storlekar och färgkombinationer. Under hösten 2013 blev jag bl.a. klar med en babyfilt som var beställd i färgerna rosa och lila med svart kant.
 
 
I nästa inlägg tänkte jag berätta om ett beställt projekt som jag håller på med just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela