Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

Renovering pågår

Publicerad 2016-04-21 15:08:08 i Aktuellt,

Det här blir kanske det sista inlägget i den här bloggen... kanske. 
 
Jag håller på att renovera butiken och kommer så småningom om att presentera en webshop med ett helt nytt system och något modernare utseende. 
 
 
I det nya systemet kommer det finnas olika tekniska lösningar inbyggt, bl.a. kommer det att finnas en blogg där, vilket gör att den här bloggen som ligger på en skild bloggportal kommer att avvecklas. 
 
Betalningssystemet Paytrail, kunder och nyhetsbrevsprenumeranter kommer jag att flytta över. För mig som administrerar webshoppen kommer en del av arbetet automatiseras i det nya systemet, vilket underlättar betydligt.
 
Webadressen kommer fortfarande vara www.havsform.ax Tills den nya butiken är klar går det bra att besöka och handla i den nuvarande/gamla webshoppen som ligger kvar på den här länken

Shop-in-shop på HavsVidden

Publicerad 2016-04-07 18:10:00 i Återförsäljare,

Jag har känt att det bör finnas platser där kunder kan få se ett urval av sortimentet och kan handla direkt, men också hitta information om webshoppen så alla kan hitta till hemsidan. :)
 
Idag har vi öppnat vår allra första shop-in-shop på HavsVidden. HavsVidden är en plats för livsnjutare. Anläggningen ligger på fasta Ålands norra udde i Geta. Där finns ett hotell med restaurang, konferensanläggning, gästhamn och en resort med exklusiva klipphus.
 
 
Vår shop-in-shop består i att det finns ett axplock av vårt sortiment till försäljning i HavsViddens presentshop som du hittar intill hotellets reception.
 
 
Vi har ett urval av våra produkter här, bl.a. pefletter och necessärer från Lailas hantverk, löpare från Ege T Hantverk och fyrar från nya hantverkaren Ylva på Söderängs. 
 
 
Vi har även reparbeten och lite andra små fina saker. Det ska småningom även komma lite information på plats,om Havsform, prislista på produkter och visitkort men det skulle personalen på HavsVidden ordna.
 
 
Servicen på HavsVidden är verkligen fantastisk. Jag får så fint bemötande varje gång jag besöker platsen, oavsett om det är som betalande kund, kursdeltagare eller som här företagare med produkter till deras presentshop.
 

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela