Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

Snart är hösten här.

Publicerad 2016-08-30 16:26:00 i Aktuellt, Elises tvålfabrik,

Snart är det (äntligen) höst och tid att fylla på lagret både med nyheter och påfyllning av populära produkter som tagit slut under sommaren.
 
Den här sommaren har webshoppen legat nere eftersom jag håller på att skapa en helt ny webshop med hjälp av Prestashops e-handelssystem som kommer att lanseras under hösten.
 
Trots att hemsidan har legat nere har det blivit mycket försäljning. Kunder har kunnat besöka Havsforms utställning och jag har även varit på marknad och varit och fyllt på sortimentet i HavsViddens presentshop. Jag har även gjort lite specialarbeten som t.ex. de här konstverken:
 
 
Jag har även gjort lite förändringar i min företagsverksamhet. En nyhet som kommer att växa fram under hösten är Elises tvålfabrik.
 
Elises tvålfabrik är en bifirma till Havsform som tillverkar handgjorda ekologiska tvålar och andra ekologiska hudvårdsprodukter. Elises produkter kommer att finnas på lokala marknader och hos återförsäljare. Håll utkik och följ gärna sidan på Facebook. :)
 

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela