Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

Torgförsäljning och presentation av produkter

Publicerad 2016-02-13 17:15:09 i Kundkontakt,

Det här är årets första blogginlägg, såhär i mitten på februari.
 
Mycket har hänt sen jag bloggade senast, bl.a. har hemsidan har uppdaterats med ny information och ett bildspel. I webshoppen har det även kommit en hel del nyheter. (Fler är på kommande.) Så småningom kommer det även gå att översätta hemsidan till finska och engelska. Jag har klurat ett tag på hur man gör produkterna tillgänliga på flera språk men nu har jag hittat en lösning.
 
Något annat som också har hänt är att jag har börjat med torgförsäljning i Mariehamn vissa lördagar. Det är ett komplement till e-handeln. Första gången jag testade detta var lördagen 23.1. Då var det kallt och mycket snö, men jag hade förberett mig väl med flera lager av kläder.
 
Det jag däremot inte hade förberett väl var vilka produkter jag skulle ta med och hur jag skulle presentera dem.
 
 
1. Jag hade glömt att ta med en duk till bordet. Det märkte jag när jag såg hur en annan försäljare hade sitt bord. En duk på bordet är inte bara till för att vara fin och lyfta fram produkterna på ett bra sätt. Den ska även gå ner en bit så man inte ser under bordet. Det är både av estetiska skäl, men enligt min mening är det också praktiskt. Man kan t.ex. förvara kassar där eller flera produkter som inte ryms på bordet och även privata saker man vill ha nära till hands. En väska till exempel.
 
2. Jag hade inte tänkt igenom hur mycket saker jag skulle ha på bordet. Det blev lite för mycket på bordet. Man ska inte ha för stora högar. Om man har för mycket saker på bordet är det många som inte ser vad man faktiskt har där.
 
 
Idag var jag till torget för andra gången. Den här gången hade jag med mig en duk. Jag hade också tänkt igenom lite noggrannare hemma på vilka saker jag skulle ta med. Jag lade bara fram ett visst antal på bordet och plockade om sen när det blev sålt.
 
 
Jag tänkte även på att ha saker i olika höjd och presenterade på olika sätt för att det skulle se lite mer intressant ut. Presentationen av produkterna är något som jag hela tiden försöker bli bättre på.
 
Nästa gång jag åker till Torget blir lördagen den 27.2.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela