Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

Bråda dagar

Publicerad 2016-06-28 20:25:55 i Aktuellt,

Nu är det bråda dagar, eller egentligen har det varit det sen i mars och eller november förra året eller kanske ännu längre tillbaks?
 
Det började i alla fall med att jag fick kontakt med några hantverkare/konsthantverkare i norra skärgården förra året, vilket jag är otroligt tacksam för. Tänk vad mycket fint hantverk vår åländska skärgård har att erbjuda och tänk vad mycket kunskaper och drivkrafter det finns härute. 
 
 
I slutet av förra året spontananmälde jag mig till Ålandsmässan som gick av stapeln i mars i år. Mitt deltagande i Ålandsmässan resulterande i ett första tidningsreportage och sedan dess känns det som en snöboll har satts i rullning. 
 
 
Efter mässan anmälde jag mig till Ålands näringslivs projekt "Välkommen In" som började i april i år. Projektet pågår fram till mars nästa år. Det ena har gett det andra och Havsform fick sin första Shop-in-shop på hotell HavsVidden. 
 
 
Shop-in-shoppen har visat sig populär. Min grundtanke var att det kanske inte skulle bli så mycket försäljning på HavsVidden utan snarare en visningsplats av produkter som väcker nyfikenhet till att besöka webshoppen, men roligt att man kan ha fel. 
 
Under våren har jag fått fler kontakter, tips och idéer delvis genom projektet jag deltar i. Jag har även fått uppleva hur det är att vara en offentlig person. Det kändes väldigt annorluna att bli igenkänd från en tidning. Min cykel har (senast idag) blivit ett objekt för fotografering: 
 
 
Just nu är det som sagt bråda dagar. Jag tar emot varuleveranser som anländer till gästhamnen på olika sätt, ibland med båt, ibland med färja...
 
 
.. och jag plockar ihop lådor med varor som ska levereras till olika platser, inreder mitt showroom och skapar nya produkter. Just nu broderar jag nyckelringar med olika motiv: 
 
 
Tack för att ni följer med på resan. :) 

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela