Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

Havsforms julkalender Lucka 9: Fem julfavoriter

Publicerad 2017-12-09 21:19:45 i Övrigt,

Fem julfavoriter som inte går att överdosera:


1. Adventsstjärnor

Man kan lätt ha en stjärna i varje fönster, t.o.m. i garage och förråd om man så vill. De har ett milt sken som har betydligt högre mysfaktor än en vanlig taklampa. 

2. Tomtar & änglar 


Tomtar och änglar kan man ha i alla möjliga varianter under julen, t.ex. som prydnadsfigurer eller som motiv på jultextilier, ljuslyktor m.m.

3. Ljus


Under den mörka vintertiden kan man lätt tända ljus varje dag/kväll. Levande ljus kräver större försiktighet än elektrisk belysning och bör därmed endast på brinna medan man är närvarande. 

4. Röda detaljer


Rött är en färg som kan upplevas som kraftfull och dominant. Under sommaren och våren kan röda inredningsdetaljer kännas helt ute, men under julen är det alltid rätt. 

5. Ljusslingor


Ljusslingor kan användas på olika sätt. Man kan ha en liten batteridriven ljusslinga i bokhyllan eller en längre för att rama in ett fönster eller varför inte utomhus: på räcken, i flaggstången, i träd m.m. bara fantasin sätter gränser. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela