Havsform bloggen

Välkommen till Havsformbloggen! En blogg som handlar om webshoppen havsform.ax.

Shop-in-shop på HavsVidden

Publicerad 2016-04-07 18:10:00 i Återförsäljare,

Jag har känt att det bör finnas platser där kunder kan få se ett urval av sortimentet och kan handla direkt, men också hitta information om webshoppen så alla kan hitta till hemsidan. :)
 
Idag har vi öppnat vår allra första shop-in-shop på HavsVidden. HavsVidden är en plats för livsnjutare. Anläggningen ligger på fasta Ålands norra udde i Geta. Där finns ett hotell med restaurang, konferensanläggning, gästhamn och en resort med exklusiva klipphus.
 
 
Vår shop-in-shop består i att det finns ett axplock av vårt sortiment till försäljning i HavsViddens presentshop som du hittar intill hotellets reception.
 
 
Vi har ett urval av våra produkter här, bl.a. pefletter och necessärer från Lailas hantverk, löpare från Ege T Hantverk och fyrar från nya hantverkaren Ylva på Söderängs. 
 
 
Vi har även reparbeten och lite andra små fina saker. Det ska småningom även komma lite information på plats,om Havsform, prislista på produkter och visitkort men det skulle personalen på HavsVidden ordna.
 
 
Servicen på HavsVidden är verkligen fantastisk. Jag får så fint bemötande varje gång jag besöker platsen, oavsett om det är som betalande kund, kursdeltagare eller som här företagare med produkter till deras presentshop.
 

Om

Min profilbild

Havsform

Hej! havsform.ax grundades som webshop 2015 av mig, Jenny Nylund. I bloggen skriver jag om nyheter och annat som rör webshoppen. Välkommen hit!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela